Opleidingen Leo Kannerhuis Nederland naar RINO Groep

Onlangs is besloten om de samenwerking met de RINO Groep verder te intensiveren. Dit betekent dat  de opleidingen voor Leo Kannerhuis Nederland  per 1 september 2013 door de RINO Groep worden verzorgd.

Het Dr. Leo Kannerhuis beschikt over uitgebreide vakkennis en goede ervaren behandelaren. De RINO Groep heeft als expertise het geven van onderwijs met daaronder een goede efficiënte onderwijslogistiek. Door de samenwerking te intensiveren wordt elke partij beter in zijn eigen kernexpertise gezet. Voor beide partijen biedt de verregaande samenwerking meerwaarde.

Wanneer de planning en organisatie van interne opleidingen en opleidingen voor Leo Kannerhuis Nederland niet meer direct bij het Dr. Leo Kannerhuis  liggen, kan het Dr. Leo Kannerhuis zich verder gaan inzetten op het ontwikkelen van nieuwe curricula. Op deze manier wordt het scholingsaanbod continue geactualiseerd, verdiept en verbreed. Tevens geeft de samenwerking meerwaarde in de positionering als landelijk expertise centrum Autisme en een strakkere organisatie van de opleidingen.

Voor het actuele aanbod van autisme cursussen kunt u kijken op www.rinogroep.nl.