Jubileumcongres 40 jaar autismeteam Jonx|Lentis

Programmaboek JonxLentisHet Autisme Team Noord-Nederland (ATN) van Jonx|Lentis bestaat 40 jaar. Ter gelegenheid hiervan organiseren zij op donderdag 12 juni een inspirerend Jubileumcongres ‘Autisme: verleden, heden en toekomst’ in Zuidlaren.

Het congres is toegankelijk voor zorgprofessionals, medewerkers van Lentis en cliënten van het ATN. Inschrijven kan tot 1 juni, de kosten bedragen €195 voor zorgprofessionals, professionals van Lentis ontvangen een korting, cliënten betalen €50. Accreditatie is aangevraagd. Het volledige programma en meer informatie is te vinden in het programmaboek jubileumcongres.

ATN

In de 40 jaar van haar bestaan ontwikkelde het ATN zich tot een deskundige en betrouwbare partner bij de diagnostiek, behandeling en begeleiding van mensen met Autisme Spectrum Stoornissen (ASS), hun familieleden en naastbetrokkenen.

Het ATN is zich al die jaren bewust gebleken van haar verantwoordelijkheid om expertise te handhaven, te bevorderen, uit te breiden en toegankelijk te maken. Met de toekenning van het keurmerk TOPGGZ werd deze topklinische expertise erkend. Naast innovatieve patiëntenzorg voldoet het ATN ook aan de kwaliteitseisen van toegepast wetenschappelijk onderzoek, kennisdeling en opleiding.

Sinds 2009 maakt het ATN van Jonx|Lentis deel uit van het samenwerkingsverband Leo Kannerhuis Nederland.