Al een tijdje heb ik mijn eigen webshop, waar ik heel erg blij ben. Deze heb ik laten maken bij Online Infinity, dit is een online marketing bureau uit Rotterdam. Nu hoorde ik dat zij ook Google Shopping campagnes verzorgen, na een tijdje begon dat toch wel te kriebelen en heb ik eraan toegegeven. Ik wilde meer mensen bereiken om mijn producten aan te bieden, en hier was Google shopping dus de perfect voor. 

Ik belde Online Infinity meteen, omdat ik daar natuurlijk al was geweest voor mijn website vonden ze het erg leuk om te horen dat ik nog een keertje een online marketing campagne wilden bij hen. We gingen snel om tafel zitten om te bespreken wat zij voor mij gingen betekenen. Ze gingen nog eventjes kijken hoe mijn webshop ingericht was, toen gingen we bespreken welke producten er in de Google shopping feed kwamen. Ook bespraken we nog een keer welke doelgroep ik precies wil bereiken hiermee. Zo konden zij strategisch gaan kijken naar het type product dat ik wil gaan aanbieden. Daarna gingen zij de google feed optimaliseren door middel van het toevoegen van extra data zoals foto’s en prijzen. 

Uiteindelijk na het hele plan is de campagne van start gegaan, en dit verliep heel erg goed. Doordat ik al eerder met dit online marketing bureau had gewerkt wist ik wat hun kwaliteiten waren, en deze hebben zij weer nageleefd. 

online infinity bureau