Focus op e-Health tijdens Casuïstiekdag

foto 1Op maandag 8 juni a.s. organiseert LKH Nederland voor haar partners een Landelijke Casuïstiekdag in het Vechthuis te Utrecht. Ook dit jaar staat het bespreken van casuïstiek in verschillende leeftijdsstraten (kinderen, jongeren, volwassenen) centraal. Meer dan 100 zorgprofessionals hebben zich voor deze dag aangemeld. Aanmelding is helaas niet meer mogelijk; alle plaatsen zijn inmiddels vergeven.

Speciale aandacht tijdens deze dag is er voor het onderwerp e-Health binnen de autismezorg. Onlangs hebben Muriël Brandenburg (Dr. Leo Kannerhuis) en Jacqueline Bailly (Parnassia Groep) een workshop verzorgd over blended behandeling op het NVvP Voorjaarscongres in Maastricht. Vanwege het succes van deze workshop zullen zij tijdens deze Landelijk Casuïstiek nogmaals (een deel van) de workshop verzorgen.

Daarnaast zal de Ervaringsraad van Leo Kannerhuis Nederland zich presenteren. Monique Post, voorzitter van de Ervaringsraad, en Marc van der Burgh, lid van de Ervaringsraad, zullen samen een kijkje in de keuken geven van de Ervaringsraad.

De Casuïstiekdag start om 10.00 en eindigt om 16.45 uur.

Lees hier het Programma casuïstiekdag 8 juni 2015